Doi proxeneți au fost arestați, iar altul nu are voie să părăsească localitatea

2067
Sunai Ali, de 27 de ani, și Larisa Seigean Ali, de 20 de ani, care au fost reținuți, miercuri seară, de polițiștii constănțeni pentru comiterea infracțiunii de proxenetism, au fost arestați de judecătorii constănțeni pentru o perioadă de 29 de zile. În cazul celui de-al treilea suspect, Ciprian Georgian Costandache, de 24 de ani, magistrații constănțeni au luat măsura obligării de a nu părăsi localitatea pentru o perioadă de 29 de zile.
Cei trei erau monitorizați de anchetatori de mai multă vreme, iar un ofițer sub acoperire s-a înțeles cu ei să îi facă rost de două tinere prostituate, minore. Târgul a fost încheiat, iar pentru cele două fete investigatorul sub acoperire a plătit 800 de lei. Banii au ajuns la proxeneți, care își aveau "cartierul general" pe strada Olteniei, din Constanța, printr-o terță persoană. Polițiștii, alături de luptătorii DIAS, au descins la adresa respectivă, unde au găsit banii pe masa proxeneților, iar pe mâinile lor urmele substanței flourescente folosite la marcarea bancnotelor.
De asemenea, într-o cameră a unui hotel din Mamaia au fost găsite cele două prostituate minore, dezbrăcate, pregătite să presteze în folosul celor doi proxeneți.
Din spusele anchetatorilor, cei trei suspecți s-au apărat spunând că banii respectivi nu reprezentau decât o datorie pe care persoana interpusă ar fi avut-o către ei. Cele două fete au devenit părți vătămate în dosarul ce a fost întocmit femeii și bărbatului sub acuzația de proxenetism.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.1836 secunde