Doina Drăguinea, detașată la Tribunalul București

2067
Doina Drăguinea, detașată la Tribunalul București - e12c9aadb7207afe9615fd2feb6344d7.jpg
În ședința Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) de ieri, 31 mai, ora 10, s-a hotărât admiterea cererii de detașare înaintate de magistratul Doina Drăguinea, fostul președinte al Tribunalului Constanța, în prezent cercetată disciplinar, pe un post vacant de la Tribunalul București. Magistratul va fi detașat la instanța amintită începând cu data de 15 iunie, pentru o perioadă de cel mult trei ani. Amintim că Doina Drăguinea este cercetată de CSM pentru exercitarea funcției cu gravă neglijență și efectuarea cu întârziere a lucrărilor, din motive imputabile. Următorul termen de judecată în dosarul ei disciplinar va avea loc la data de 9 iunie.
Pe aceeași ordine de zi a CSM-ului s-au aflat și cererile de transfer ale lui Dan Lixandru, de la Judecătoria Constanța la Judecătoria Slatina, și a Ilenei Alecxandru, de la Judecătoria Constanța la Judecătoria Călărași. Ambele au fost respinse.
Există și un magistrat, de la Judecătoria Slobozia, Loredana Violeta Motoc, care a solicitat transferul la Judecătoria Constanța, cerere care a fost admisă de CSM, ea urmând a fi transferată la instanța constănțeană începând cu data de 15 iunie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7334 secunde