Doliu în Poliția Constanța. Cum a fost posibilă tragedia de la Bordușani

707
Doliu în Poliția Constanța. Cum a fost posibilă tragedia de la Bordușani - ultimamisiunepolitistimorti-1420482252.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii din Constanța sunt în doliu. Doi oameni ai legii au plecat în ultima lor misiune, spre ceruri, după ce mașina în care se aflau s-a izbit de un autobuz. Se pare că totul s-a petrecut din cauza vremii nefavorabile. Cei doi oameni ai legii și-au dat ultima suflare chiar în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu. Impactul a fost atât de puternic, încât polițiștii au rămas captivi între fiarele contorsionate ale mașinii.

N-au avut nicio șansă!

Sorin Laurențiu Rădulescu și Liviu Gabriel Bălosu activau în cadrul Postului de Poliție Transporturi Navale Hârșova, iar duminică după amiază se aflau în misiune. Plecaseră din Constanța și mergeau pe DN 3B, în județul Ialomița, pe drumul care leagă localitățile Bordușani și Stelnica. Se aflau într-o Dacia 1310, autoturism de serviciu.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița, Andreea Loghin, accidentul a avut loc la ieșirea din localitatea Bordușani. Mașina a intrat pe contrasens, unde s-a ciocnit frontal cu un autobuz care efectua rute regulate de transport persoane. Nicio persoană din cele 15 care se aflau în autobuz nu a fost rănită. În schimb, Dacia s-a transformat într-un morman de fiare, iar cei doi polițiști au rămas captivi în mașină. Imediat, la fața locului au ajuns echipajele de descarcerare, iar pompierii i-au scos din mașină pe polițiști. Medicii de pe ambulanță au început manevrele de resuscitare, însă pentru cei doi oameni ai legii a fost prea târziu. Decesul unuia dintre ei a survenit imediat cum ambulanța a ajuns la Spitalul Municipal "Anghel Saligny" Fetești, iar celălalt a murit la scurt timp, în brațele medicilor.

Din primele cercetări, a reieșit faptul că accidentul s-a produs din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, carosabilul fiind acoperit cu gheață și zăpadă.

Lacrimi și durere

Sorin Laurențiu Rădulescu, din Fetești, era șeful Postului de Poliție Transporturi Navale Hârșova, iar Liviu Gabriel Bălosu, din Hârșova, era adjunctul său. Surse din cadrul Poliției spun că cei doi aveau toate evaluările la zi, iar Inspecția Tehnică Periodică a mașinii era valabilă. În ultimii ani, cei doi polițiști de 40 de ani obținuseră la evaluări calificative maxime. Fiecare dintre cei doi polițiști avea câte un băiat. Familiile îndurerate se pregătesc de înmormântare. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4852 secunde