Dosar penal după ce subiectele de la proba de matematică de la Evaluarea Naţională au apărut în spaţiul public

1928
Dosar penal după ce subiectele de la proba de matematică de la Evaluarea Naţională au apărut în spaţiul public - untitled-1719557295.jpg
Poliţiştii au întocmit, joi, un dosar penal pentru divulgarea informaţiilor secrete de serviciu sau nepublice, după ce în spaţiul public ar fi apărut subiectele de la matematică din cadrul Evaluării Naţionale, transmite Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj.



Potrivit sursei citate, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, la o unitate şcolară din Târgu Jiu, ar fi avut loc un incident, pe timpul desfăşurării probei scrise la matematică, din cadrul Evaluării Naţionale.

Din primele verificări efectuate, poliţiştii au constatat faptul că, în spaţiul public, ar fi apărut subiectele de la matematică, iar acestea ar fi fost transmise de la un centru de evaluare din municipiul Târgu Jiu.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de divulgarea informaţiilor secrete de serviciu sau nepublice.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5638 secunde