Adrian Ilie, condamnat la 8 luni de închisoare cu suspendare

243
Adrian Ilie, condamnat la 8 luni de închisoare cu suspendare - adrian-ilie-dosar-penal-1718535652.jpg

Articole de la același autor

Adrian Ilie (50 de ani) a fost condamnat la 8 luni de închisoare cu suspendare de Judecătoria Sectorului 4 din București, după ce a fost depistat, în iulie 2023, de Poliția Rutieră la volan cu o alcoolemie de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.


Polițiștii l-au adus pe Ilie la Institutul Național de Medicină Legală (INML), pentru a i se preleva probe biologice. El s-a opus procedurii, astfel că oamenii legii i-au deschis dosar penal. Acum, fostul mare atacant al României, Valenciei și al Stelei a primit prima sentință: închisoare 8 luni cu suspendare. Cel poreclit „Cobra” va fi supravegheat de autorități timp de doi ani, în care va fi obligat pentru a nu fi privat de libertate să respecte anumite reguli stricte.


Obligațiile impuse de instanță lui Adrian Ilie


Adrian Ilie va trebui să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Braşov, la datele fixate de acesta, să primească vizitele consilierului de probațiune desemnat cu supravegherea sa și să anunțe schimbarea locuinței și a oricărei deplasări care trece de 5 zile, respectiv și întoarcerea. În plus, fostul mare internațional are obligația să comunice schimbarea locului de muncă atunci când este cazul, dar și să comunice informații și să prezinte documente care să permită controlul mijloacelor sale de existență.


Adrian Ilie are la dispoziție 10 zile pentru a face apel la decizia instanței, care i-a pus în vedere să achite și 1.500 de lei, sumă ce reprezintă cheltuielile de judecată din proces.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3738 secunde