"Este şocat, nu mai doarme de durere" Un adolescent a fost snopit în bătaie de un bărbat, în faţa unui liceu din Constanţa

32430

Articole de la același autor

Scene violente s-au petrecut în faţa unui liceu din Constanta, acolo unde un bărbat a bătut cu bolobocul un tânăr care intervenise să împace doi colegi care se certau.


Inițial s-a crezut că a fost doar un tânăr agresat, pentru că doar el a depus plângere la poliție, însă martorii de la fața locului spun că este posibil să fi fost doi tineri bătuți de către individul care a venit înarmat cu un boloboc.


Inițial, tânărul care a depus reclamație la poliție spune că el a mers să îi împace pe doi prieteni care ar fi avut un oarece conflict. Lucrurile s-au schimbat pe parcurs și iată că în cele din urmă tatăl unuia dintre băieți a venit și l-a bătut.


L-a lovit cu bolobocul de mai multe ori, chiar și în zona capului. Acum, tânărului pur și simplu îi este teamă și să doarmă atunci când se află acasă, informează antena 3.ro


Victima s-a deplasat la o unitate medicală, acolo unde i s-au făcut și radiografii. A depus plângere la poliție și a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru loviri sau alte violențe.


Rămâne de văzut ce măsuri se vor lua împotriva agresorului.


"M-a anunțat nepotul când era deja la Secția 5 şi m-am dus și l-am luat de acolo. L-am văzut cum era bătut și lovit la cap. Este şocat. Noaptea nu doarme are dureri, nu doarme că îi e frică că dacă vine și îl omoară. Dacă nu intervenea băiatul acela îl lovea în creștetul capului, îl lăsa lat acolo", a spus bunica băiatului agresat.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4316 secunde