Dosare penale întocmite de polițiștii rutieri

115
Dosare penale întocmite de polițiștii rutieri - ddd-1578914762.jpg

Articole de la același autor

La data de 10 ianuarie a.c., în jurul orei 11.30, polițiști din cadrul Secției 2 au depistat un bărbat, de 34 de ani, în timp ce a condus un autoturism, pe strada Semănătorului din municipiul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 10 ianuarie a.c., în jurul orei 22.30, polițiști din cadrul Secției 3 Rurală Mangalia au depistat un bărbat, de 37 de ani, în timp ce a condus un autoturism, pe DJ 391 B, în apropierea intersecției cu DN 39, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 11 ianuarie a.c., în jurul orei 00:30, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, de 36 de ani, care a condus un autoturism pe DN 39, pe raza localității Costinești, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul în cauză a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.


La data de 11 ianuarie a.c., în jurul orei 06:50, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au depistat un bărbat, de 43 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Năvodari din orașul Năvodari, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul în cauză a fost implicat într-un accident rutier, în urma căruia a rezultat vătămarea corporală ușoară a acestuia.

La data de 11 ianuarie a.c., în jurul orei 16:20, polițiști din cadrul Secției 4 au depistat un bărbat, de 29 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul I. C. Brătianu din municipiul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 11 ianuarie a.c., în jurul orei 22:00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, de 26 de ani, care a condus un autoturism pe DN 22, având suspendat dreptul de a conduce vehicule pentru perioada în curs.

La data de 11 ianuarie a.c., în jurul orei 21:15, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Costinești au depistat un bărbat, de 32 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Tineretului din stațiune, având aplicate plăcuțe cu numere provizorii de circulație expirate.

La data de 11 ianuarie a.c., în jurul orei 23:00, polițiști din cadrul Postului de Poliție Valu lui Traian au depistat un bărbat, de 31 de ani, care a condus un autoturism, pe raza localității Valu lui Traian, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 11 ianuarie a.c., în jurul orei 23:15, polițiști din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au depistat un bărbat, de 43 de ani, care a condus un autoturism pe raza localității Topraisar, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4563 secunde