Mandate puse în aplicare de polițiștii constănțeni

119
Mandate puse în aplicare de polițiștii constănțeni - ddd-1578914179.jpg

Articole de la același autor

La data de 10 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale al I.P.J. Constanța au depistat un bărbat, de 38 de ani, din orașul Năvodari, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de 1 an, 6 luni și 20 de zile de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției.

La data de 11 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Secției 1 Rurală Constanța au depistat un bărbat, de 41 de ani, din localitatea Cumpăna, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de 3 ani și 4 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

La data de 11 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale al I.P.J. Constanța au depistat, pe raza localității Palazu Mare, un bărbat, de 61 de ani, din municipiul Constanța, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de 4 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală.

La data de 11 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale al I.P.J. Constanța au depistat, pe raza orașului Mihail Kogălniceanu, o femeie, de 48 de ani, din municipiul Constanța, pe numele căreia Judecătoria Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de 6 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4821 secunde