Un șofer recalcitrant a făcut scandal la benzinărie. Cum l-au prins polițiștii!

166
Un șofer recalcitrant a făcut scandal la benzinărie. Cum l-au prins polițiștii! - ddd-1578919976.jpg

Articole recomandate

Un tânăr din Botoșani s-a ales cu dosar penal, fiind, de asemenea reținut de polițiști, după ce, fiind aflat la volanul unui autoturism fără a purta haine pe el, a distrus mai multe bunuri într-o stație de carburanți situată pe DN7, lângă Șibot, și a refuzat să se supună testării privind consumul de alcool sau substanțe interzise, potrivit Agerpres.

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Alba a informat luni că, în urma unui apel prin 112, polițiștii Serviciului Rutier au intervenit în zona unei stații de carburant situată pe DN 7, în afara localității Șibot, unde a fost semnalat un incident în care a fost implicat un autoturism. "Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că un tânăr de 29 de ani, din municipiul Botoșani, în timp ce conducea un autoturism, ar fi pătruns cu acesta pe platforma stației de carburanți, unde ar fi intrat în coliziune cu mai multe bunuri, după care ar mai fi rulat aproximativ 100 de metri, pe DN 7, iar ulterior ar fi pierdut controlul asupra autoturismului, intrând în șanțul de pe marginea drumului", se menționează într-un comunicat transmis Agerpres de către IPJ Alba.

Potrivit sursei citate, la sosirea echipajelor de poliție, tânărul "nu purta obiecte vestimentare și avea un comportament total inadecvat". Polițiștii l-au încătușat, iar ulterior l-au condus la spital, unde acesta a refuzat să se supună oricărui tip de testare. Tânărul a fost condus la sediul poliției, unde i-a fost întocmit dosar penal pentru distrugere, ultraj contra bunelor moravuri și refuz sau sustragerea de la prelevarea mostrelor biologice. Totodată, față de acesta a fost luată măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5278 secunde