Concurs Dosarul polițiștilor Șucurei și Chiru se întoarce la procurori

414

Articole de la același autor

Tribunalul Constanța a admis în parte excepțiile invocate de avocatul Apostol Armeanu în procesul celor doi polițiști de frontieră de la Negru Vodă, Daniel Sucurei și Laurențiu Chiru, care au fost trimiși în judecată în stare de libertate pentru comiterea infracțiunii de luare de mită.
Magistrații au decis să trimită dosarul înapoi la procurori pentru nelegala sesizare a instanței de judecată. Astfel, dosarul va ajunge la prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, având în vedere faptul că nu exista viza acestuia pe rechizitoriu.
Potrivit actului de inculpare, pe 13 august 2007, Geamal Iusein a formulat un denunț prin care arăta că în ziua de 11 august 2007, în timp ce se întorcea cu autovehicul CT 68 GEM din Bulgaria prin punctul de frontieră Negru Vodă,
i s-a pretins mită. Bărbatul cumpărase aproape 1000 kg de pepeni pe care voia să îi vândă în România, însă la trecerea prin punctul de frontieră un polițist i-ar fi cerut o sumă de bani. Geamal Iusein a declarat anchetatorilor că i-a dat polițistului 50 RON și 14 leva și astfel a putut intra în țară.
Pe 23 august, bărbatul a făcut un nou drum în Bulgaria cu același scop, nu înainte însă de a reclama fapta la Direcția Generală Anticorupție. La întoarcerea în România, Iusein a fost oprit de agenții șefi adjuncți Daniel Sucurei și Laurențiu Chiru, care-și desfășurau activitatea la punctul de frontieră Negru Vodă și care i-au spus bărbatului că nu are voie să introducă în țară legume sau fructe cumpărate din Bulgaria.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.137 secunde