Polițiștii constănțeni susțin că turiștii de pe litoral au fost mulțumiți de ei

316
Un sondaj comandat de IPJ Con-stanța arată că 90% dintre turiștii care au fost pe litoralul românesc vara aceasta sunt mulțumiți de activitatea desfășurată de oamenii legii, deși numărul polițiștilor detașați a fost diminuat cu o treime față de 2007, iar furturile din camerele de hotel s-au înmulțit.
Sondajul privind percepția turiștilor de pe litoral asupra activității poliției din anul 2008 a fost făcut în perioada 4 - 20 august, pe un eșantion de 717 persoane din stațiunile Mamaia, Neptun, Năvodari și Constanța.
Potrivit sondajului comandat de IPJ Constanța, doar 17% dintre turiștii aflați pe litoral cred că nivelul de infracționalitate de pe litoral este ridicat, în timp ce 43% dintre persoanele chestionate consideră acest nivel ca fiind unul mediu și respectiv 40 % ca pe unul scăzut.
De asemenea, deși 84% dintre respondenți se simt în mare măsură în siguranță în spațiile de cazare de pe litoral, totuși numărul furturilor din camerele de hotel, moteluri sau campinguri a crescut cu 12,5% față de anul 2007, ajungând la 62 în această vară.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1231 secunde