Dosarul suspecților jafului de la Carpatica NU ia drumul Curții Constituționale

315
Magistrații de la Tribunalul Constanța au respins, ieri, excepția de neconstituționalitate invocată de avocatul lui Nicușor Manta și Radu Lucian Apostol, principalii suspecți din cazul jafului de la Carpatica, ce a avut loc în luna mai 2009. Prin urmare, dosarul nu va fi suspendat de pe rolul instanței pentru a fi trimis la Curtea Constituțională așa cum a solicitat apărătorul. Decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată cu recurs la Curtea de Apel Constanța în termen de 48 de ore. Următorul termen de judecată a fost stabilit pentru data de 22 septembrie.
Nicușor Manta, de 35 de ani, din Constanța, și Radu-Lucian Apostol, de 34 de ani, din Năvodari, administratori și asociați la mai multe firme (care au obiect de activitate import - exportul de bunuri, precum și tranzacții cu fier vechi) au fost condamnați de Judecătoria Constanța la 12 ani de închisoare pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie. Cei doi au atacat sentința cu apel, care se judecă în prezent la Tribunalul Constanța.
Amintim că, la sfârșitul lunii mai, la sucursala Băncii Carpatica, din zona Casei de Cultură, din Constanța, a avut loc un jaf, comis, se pare, de Nicușor Manta și Radu Lucian Apostol, din Năvodari.
Cei doi au fost prinși în urma unor descinderi la cinci domicilii suspecte din Constanța și Năvodari. La locuințele celor doi au fost găsite și ridicate în vederea cercetărilor trei pistoale cu bile de cauciuc, două bastoane de cauciuc cu șoc electric și suma de aproximativ 41.080 lei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3111 secunde