Dosarul tânărului condamnat la nouă ani de închisoare pentru tâlhărie, trimis spre rejudecare

1251
Dosarul tânărului care a primit cea mai mare pedeapsă din ultima vreme pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie, respectiv nouă ani de închisoare, a fost trimis de magistrații de la Tribunal spre rejudecare, la Judecătoria Constanța, pentru a fi administrate toate probele și a fi respectate toate normele legale.
Este vorba de Ergean Sait, de 21 de ani, din Constanța, care, în luna august 2009, ar fi tâlhărit un adolescent de 17 ani, din Valu lui Traian, în zona BIG din Constanța. Potrivit polițiștilor, fapta s-a petrecut pe bulevardul IC Brătianu, când Cristian Ion a fost deposedat, prin violență și amenințare, de un telefon mobil Nokia, un I-Pod și 37 de lei. Prejudiciul astfel creat a fost estimat la 1.000 de lei.
O altă faptă a individului a fost consemnată în luna decembrie 2009. El a acționat tot pe bulevardul IC Brătianu, în zona BIG.
Oamenii legii au declarat atunci că Ergean Sait s-a apropiat de Cătălin Ibiș, de 20 de ani, și i-a spus acestuia să-i dea toți banii pe care-i are la el, amenințându-l că, dacă se opune, îl snopește în bătaie. Pentru că tânărul a refuzat, Sait l-a lovit de mai multe ori cu pumnii în figură, doborându-l la pământ, după care i-a luat din buzunare suma de 80 de lei și două telefoane mobile. Pentru această faptă individul a fost condamnat, separat, la cinci ani de închisoare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3357 secunde