Concurs Dosarul traficanților de etnobotanice călcați de prefect, pe masa DIICOT

1585

Articole de la același autor

Dosarul penal întocmit pe numele constănțenilor care încercau să vândă etnobotanice sub paravanul unui sex-shop a ajuns în atenția procurorilor DIICOT Constanța.

Astfel, anchetatorii urmează să stabilească dacă cele 130 de plicuri găsite în magazinul aparținând SC Falcao DR SRL, de pe Bd. Tomis, conțin într-ade-văr produse susceptibile de efecte psihoactive, interzise la vânzare în lipsa unei autorizații speciale. Între timp, pe numele lui Dorin Raicu, de 32 de ani, administratorul firmei, și lui Victor Almăjan, de 23 de ani, vânzător la respectivul punct de lucru, au fost întocmite dosare penale pentru efectuare de operațiuni cu produse susceptibile de efecte psihoactive.

Reamintim că verificările la magazinul de vise "deghizat" în sex-shop au fost realizate, miercuri seară, de o echipă de control din care a făcut parte și prefectul Claudiu Palaz, în urma unui articol publicat în "Cuget Liber", în care era denunțată practica recent adoptată de comercianții de vise, de a-și vinde marfa drept afrodisiace.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3389 secunde