Păcăleau tinere cu promisiuni privind locuri de muncă ori o viață mai bună

Concurs Două femei și un tânăr, din Mangalia, duceau fete, la prostituție, în Istanbul

3625
Două femei și un tânăr, din Mangalia, duceau fete, la prostituție, în Istanbul - b30f2bf3526450b57ffc2dc4f11999da.jpg

Articole de la același autor

Procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Constanța au dispus trimiterea în judecată a două femei, Sulia Ismail, de 36 de ani, și Narcis Mustafa, de 26 de ani, și a lui Arun Ismail (fratele Suliei Ismail), de 32 de ani, toți din Mangalia, pentru comiterea infracțiunii de trafic de persoane.
Potrivit procurorilor DIICOT, în perioada 2003 - 2006, cei trei au dus în Turcia, la Istanbul, mai multe femei, printre care și minore, toate până în 25 de ani, pe care le-au obligat să se prostitueze. Anchetatorii spun că "victimele" au fost racolate sub diverse pretexte, unele prin promi-siunea găsirii unui loc de muncă - dar la destinație descopereau că, de fapt, au fost duse acolo pentru a se prostitua -, iar altele, mai puține, mergeau cu știință să se prostitueze, dar, verbal, se înțelegeau, la plecare, cu cei trei ca să aibă un "profit" din această afacere. Numai că, în Turcia, descopereau că ele nu primeau nici un ban.
Fetele erau duse de cei trei într-un restaurant din Istanbul, care era folosit drept "paravan" pentru prostituție, de unde ele agățau clienții.
Profiturile încasate de traficanți, care se ridicau la zeci de mii de euro, intrau doar în conturile infractorilor, fetele primind în schimb amenințări și teroare.
În urma unei plângeri formulate de una dintre părțile vătămate, procurorii au reușit să pună mâna pe rețeaua alcătuită din cei trei inculpați. Ei au fost anchetați, iar oamenii legii au reușit să strângă probe în vederea trimiterii lor în fața judecătorilor.
Tribunalul Constanța a stabilit primul termen în acest dosar pentru data de 15 mai.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2337 secunde