Două jafuri armate în aceeași noapte, în județul Constanța

4459
Două jafuri armate în aceeași noapte, în județul Constanța - 73a00874d127d48262a9934fdc49bb51.jpg
Polițiștii din Constanța sunt în alertă pentru prinderea unor mascați care au dat lovitura, în noaptea de joi spre vineri, la o casă de jocuri mecanice din Mangalia și o benzinărie din satul Lazu.
Prima lovitură a avut loc, joi, , la Mangalia, puțin după miezul nopții.
La scurt timp după plecarea ultimului client, fără a încuia ușa, casierul a scos banii din casetele de la cele patru aparate electronice și suma de 9.900 de lei ce se afla într-o cutie metalică dintr-o încăpere din spatele sălii. În total, 11.000 de lei. Bărbatul a început să numere banii, moment în care, în sală, au intrat doi indivizi necunoscuți care purtau cagule de culoare neagră. Unul dintre ei avea în mână un pistol, și i-a cerut angajatului de la sala de jocuri să-i dea toți banii pe care îi avea. Casierul a profitat de neatenția mascatului și a acționat butonul de panică, dar în acel moment, tâlharii au luat banii de pe masă și au fugit. Sala de jocuri electronice este monitorizată de o firmă de pază și intervenție, ai cărei reprezentanți au ajuns la locul faptei la un minut și 40 de secunde de la declanșarea butonului de panică de către casier, însă tâlharii au reușit să fugă fără să fie prinși.
În urma declarațiilor date polițiștilor de către casier, banii sustrași proveneau din încasările din ziua respectivă, iar cei 9.900 de lei erau necesari pentru efectuarea unor plăți.
În aceeași noapte, în jurul orei 3,45, un alt jaf a avut loc la o benzinărie din satul Lazu. Doi necunoscuți care aveau fețele acoperite au intrat înăuntru și au amenințat casierele cu un pistol ce părea a fi de jucărie, pentru a le da banii din încasări. Unul dintre tâlhari s-a apropiat de casa de marcat și a luat 500 de lei, toți banii care se aflau acolo. Imediat după ce au fugit, una dintre casiere a acționat butonul de panică, însă sistemul de alarmare nu s-a declanșat, astfel că firma de pază care asigura monitorizarea nu a ajuns la fața locului.
În ambele cazuri, polițiștii au efectuat cercetarea la fața locului, audierea părților vătămate, a martorilor, au efectuat verificări și investigații în zona comiterii faptelor precum și în localurile de alimentație publică din apropiere și au organizat filtre de circulație pentru depistarea autorilor, însă, deocamdată, fără succes. Oamenii legii continuă cercetările și speră ca, în scurt timp, autorii celor două tâlhării să fie identificați. Pe de altă parte, anchetatorii susțin că, pentru moment, nu au indicii din care să reiasă că ar fi vorba despre aceeași autori care ar fi acționat în ambele cazuri.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4813 secunde