Vlad Caraș și Denisa Macovei, campioni la lupte libere

3946
Vlad Caraș și Denisa Macovei, campioni la lupte libere - fe61f09719828f0782160a602d2bdd19.jpg
Luptătorii constănțeni Vlad Caraș (LPS "Nicolae Rotaru" - CSS Reșița; antrenor, Ioan Bărbătei) și Denisa Macovei (CSS Mangalia; antrenor, Marian Oancea) au cucerit titlurile naționale la lupte libere în competiția cluburilor sportive școlare rezervată cadeților, care s-a desfășurat la Odorhei.
Caraș, membru al lotului național de la Reșița, s-a impus la secțiunea 76 kg, iar Macovei la 70 kg, ambii într-o manieră categorică. De altfel, Vlad (aflat doar în primul an de cadeți) a și fost desemnat cel mai tehnic luptător în întrecerea băieților.
LPS "Nicolae Rotaru" CSS a mai participat la Odorhei cu trei sportivi, dintre care unul, Vasile Ilie (doar copil, încă nu a devenit cadet), a luat medalie, bronz la categoria 50 kg. Ștefan Marin (și el în primul an la cadeți) s-a clasat pe cinci la categ. 100 kg, iar Cosmin Caraion (categ. 85 kg) nu a intrat în primii șase.
Tatăl lui Vlad, Ion Caraș, a avut motive de bucurie și din partea celui de-al doilea fiu al său, Ionuț Caraș, și el luptător, care, la o întrecere internațională la Bursa (Turcia), a cucerit medalia de bronz la categoria 60 kg.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4024 secunde