LPS și CSS Medgidia au calificat nouă luptători la Naționalele școlare

3898
LPS și CSS Medgidia au calificat nouă luptători la Naționalele școlare - 7837feef824341d278d33bd783a5de82.jpg
LPS "Nicolae Rotaru" CSS Constanța și CSS Medgidia au calificat nouă luptători la etapa finală a Campionatului Național școlar individual de greco-romane, care se va desfășura între 7 și 9 mai, la Brașov. Sportivii au obținut calificarea în urma evoluțiilor de la faza de zonă a întrecerii, care a avut loc la București.
LPS (antrenori, Ioan Giuglea și Valentin Dobrin) a participat cu șapte luptători, șase dintre ei clasându-se pe locuri calificante: Iulian Grăjdan - 1 la categoria 42 kg, Dorin Pârvan - 1 la categ. 85 kg, Stelian Motoloi - 2 la categ. 46 kg, Sebastian Agrigoroșoaiei - 2 la categ. 63 kg, Ionuț Ion - 3 la categ. 50 kg și Valentin Ștefan - 3 la categ. 54 kg.
CSS Medgidia (antrenor, Daniel Toader) va participa la Brașov cu Decebal Prisoschi - 2 la 42 kg, Flavius Moise - 2 la categ. 54 kg și Alexandru Toader - 3 la categ. 63 kg.
Al șaptelea luptător cu care LPS a intrat în concurs în Capitală, Duan Memet (nepotul lui Ender Memet), a ratat prezența la finale, după ce a fost eliminat de Flavius Moise.
"Sperăm ca, la Brașov, noi, cei de la LPS, să obținem cel puțin trei medalii, dintre care două de aur. Sportivilor de la Medgidia le stă în putință să urce de două ori pe podium", a declarat, pentru "Cuget Liber", Ioan Giuglea.
Altfel, sâmbătă, 24 aprilie, la Medgidia, de la ora 9, se desfășoară ediția a șasea a Memorialului "Nicolae Gheorghe" la lupte greco-romane.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.1883 secunde