Echipaj SAJ, impresionat de șapte tineri care au scos din zăpadă o ambulanță blocată

408
Echipaj SAJ, impresionat de șapte tineri care au scos din zăpadă o ambulanță blocată - saj-1675002028.jpg

Articole de la același autor

În plin vifor, o lecție de omenie vine din localitatea Ghergheleu, comuna Codăești, județul Vaslui. Echipajul SJU, chemat de o pacientă din sat, a rămas impresionat de gestul unor tineri localnici, potrivit Antena3


După miezul nopții, un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean a fost dirijat către localitatea Ghergheleu, unde o femeie în vârstă de 37 de ani se simțea rău și a cerut ajutorul medicilor.


La aproximativ doi kilometri distanță de sat, autosanitara a rămas blocată în zapada spulberată de vânt. E vorba de o porțiune de nici 100 metri, unde mereu sunt probleme atunci când viscolește.

Asistenta a anunțat pacienta că vor întârzia. Femeia, care suferise un atac de panică, a spus că la intrarea în sat este o petrecere și că îi anunță pe tinerii care se distrează acolo să meargă după echipajul medical. In cursul serii, aceștia au mai ajutat câțiva șoferi să iasă din dopul creat pe sosea.


În scurt timp, povestește asistenta Roxana Radu, din viscol au apărut șapte băieți, îmbrăcați frumos, care imediat s-au pus pe treabă. Dupa câteva zeci de minute, au reușit să scoată ambulanta și, pentru ca aceasta să nu rămână captivă din nou, doi dintre ei au insistat să meargă ei în sat și să aducă bolnava, a cărei stare nu era una gravă.

Prietenii lor au rămas cu echipajul medical pentru a se asigura că acesta nu mai are nevoie de ajutor.


Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3822 secunde