Efective mărite ale polițiștilor rutieri în stațiunile de pe litoral. 12 permise de conducere reținute

497
Efective mărite ale polițiștilor rutieri în stațiunile de pe litoral. 12 permise de conducere reținute - 681236ab79d54ffb8062c7a13fb3395c-1714739567.jpg

Articole de la același autor

În noaptea de 2 spre 3 mai a.c., polițiștii rutieri au desfășurat o acțiune de amploare pentru depistarea conducătorilor auto aflați sub influența alcoolului sau a substanțelor interzise.


Acțiunea a fost coordonată de polițiștii Direcției Rutiere din Poliția Română, iar la activitățile desfășurate au participat polițiști rutieri din județele Constanța, Ilfov, Călărași, Brăila, Galați și din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.


Acțiunea s-a desfășurat pe principalele artere de circulație, cu precădere în stațiunile de pe litoralul Mării Negre.
Astfel, au fost legitimate 1.105 persoane și au fost verificate 849 vehicule.


În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 77 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 38.000 de lei.


De asemenea, au fost reținute în vederea suspendării 12 permise de conducere și au fost retrase 12 certificate de înmatriculare.


Totodată, au fost constatate patru infracțiuni la regimul circulației rutiere.


Exemplu:
La data de 3 mai a.c., în jurul orei 05.00, polițiștii Serviciului de Siguranță Rutieră au identificat un bărbat, de 30 de ani, care a condus un autoturism, pe bulevardul Mamaia din orașul Năvodari, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Ulterior, a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5274 secunde