Polițiștii au prins primul dealer de droguri pe litoral. Acesta vindea cocaină turiștilor

453
1
Polițiștii au prins primul dealer de droguri pe litoral. Acesta vindea cocaină turiștilor - politie-dealer-droguri-1714580416.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii care patrulează zona litoralului, în timpul vacanței de 1 Mai, au prins un traficant ce vindea cocaină turiștilor veniți pentru distracție la malul mării. Potrivit Europol, este vorba de o cantitate mică destinată comercializării.


Vacanța de 1 Mai a adus o mulțime de turiști pe litoral, iar traficanții de droguri și-au făcut deja prezența în zonă. Sindicatul Europol a declarat că, în decursul zilei de azi, au capturat un traficant de droguri, care vindea cocaină.


Din afirmațiile liderului Sindicatului Europol, Cosmin Andreica, traficantul nu este unul dintre marii pioni ai mafiei drogurilor, notează gandul.ro Dealerului i-a fost confiscată o mică cantitate de stupefiante, liderul Europol menționând că autoritățile române au luat toate măsurile necesare, înaintea vacanței 1 Mai, în ceea ce privește traficul de droguri pe litoral.




Comentează știrea

Oprea
2 mai

Mergeți în Stațiunea Costinești, sa-i prindeți pe vânzătorii de ocazie pusi la treaba. Dilerul Bălan Alexandru este patron de Autoservirea Marea Neagra &Beach Rakada cu fratele lui Balan Virgil seful PSD Costinești și este acoperit de seful de post secția 3 Costinești Racaru.Omul se învârte într-un cerc influent și dubios totodată cu Horia Constantinescu și nu-i pasa de oamenii legii. Își permit sa conduca si sa se deplaseze prin comuna cu autoturismele personale în.stare de ebrietate și drogați.La un caz mortul este vinovat!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3982 secunde