Prins în flagrant când vindea canabis

378
Prins în flagrant când vindea canabis - traficant-arestat-1712861341.jpg

Articole de la același autor

La data de 10 aprilie, un bărbat a fost prins în flagrant delict, când comercializa aproximativ 70 de grame de canabis, considerat drog de risc, pentru 3.000 de lei.

Ulterior, în aceeași zi, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO) Constanța, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) Constanța, au efectuat o percheziție domiciliară, la locuința bărbatului, care este cercetat pentru trafic de droguri de risc.

Potrivit informațiilor rezultate, s-a constatat că, în perioada februarie-aprilie 2024, bărbatul ar fi deținut și comercializat, în mod repetat, către persoane din județul Constanța, diferite cantități de canabis, pentru sume cuprinse între 300 și 3.000 de lei.

În urma percheziției au fost identificate și ridicate aproximativ 150 de grame de canabis, cântare electronice, 40 de plicuri din material plastic destinate ambalării drogurilor, precum și alte mijloace de probă.

Astfel, la data de 11 aprilie, bărbatul a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

În acest caz au intervenit și echipaje ale Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română și ale Grupării de Jandarmi Mobile Constanța.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.8956 secunde