El este presupusul criminal al fetiței de 8 ani, prins după 12 ore de căutări cu drone, câini și elicopter

944
El este presupusul criminal al fetiței de 8 ani, prins după 12 ore de căutări cu drone, câini și elicopter - criminal-1716633486.jpg

Articole de la același autor

Un bărbat în vârstă de 32 de ani a fost reținut, sâmbătă, după ce trupul unei fetițe de 8 ani a fost descoperit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, într-o lizieră de salcâmi de la marginea satului Jijia, comuna Albeşti (Botoșani).


Bărbatul este, conform surselor Antena 3, chiar unchiul fetiței și oamenii legii bănuiesc că el este cel care ar fi abuzat-o pe fetița de 8 ani și apoi ar fi ucis-o. Fetița plecase de acasă vineri seară, spre casa unor rude, aflată în apropiere, însă nu s-a mai întors și părinții ei au anunțat poliția. Cadavrul fetei, care prezenta urme de violență, a fost găsit dimineață, moment în care a pornit o adevărată cursă contra timp pentru prinderea făptașului.


Polițiștii au adus câini care să caute prin vegetație, au folosit inclusiv camere cu termoviziune, un elicopter a survolat zona toată dimineață, au fost folosite și drone, iar 100 de persoane l-au căutat pe făptaș.


Bărbatul suspectat de uciderea copilei a fost prins ascunzându-se în vegetație, în apropierea casei sale, a fost încătușat și dus pentru audieri la poliție, după mai bine de 12 ore de căutări.




sursa preluare foto: stirileprotv.ro




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9839 secunde