Fetiţă de opt ani, dispărută de acasă, găsită moartă într-o lizieră de salcâmi. Ar fi fost violată, apoi ucisă

812
Fetiţă de opt ani, dispărută de acasă, găsită moartă într-o lizieră de salcâmi. Ar fi fost violată, apoi ucisă - xunpasmareinluptacuinfractorii16-1716622909.jpg

Articole de la același autor

O fetiţă de opt ani a fost găsită moartă, în noaptea de vineri spre sâmbătă, într-o lizieră de salcâmi de la marginea localităţii Jijia, comuna Albeşti, după ce vineri seară dispăruse de acasă, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani., citează Agerpres.


Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ, Delia Nenişcu, fetiţa a părăsit domiciliul în jurul orei 20,00 pentru a se deplasa la o rudă, care locuieşte în apropiere, fără a mai reveni şi fără a ajunge la ruda spre care se îndreptase.


Se pare că înainte de a fi ucisă, minora ar fi fost violată.


Pentru identificarea autorului, în zonă au fost mobilizate peste 100 de forţe de ordine.


"Minora a fost găsită în cursul nopţii, decedată. Aceasta se afla la marginea localităţii de domiciliu, într-o lizieră de salcâmi. Sunt desfăşurate activităţi specifice pentru identificarea autorului, fiind angrenate peste 100 de forţe de ordine, poliţiştii, jandarmi, pompieri, poliţişti de frontieră. Beneficiem, de asemenea, de sprijinul jandarmilor din Suceava şi al poliţiştilor din cadrul Brigăzii de Operaţiuni Speciale Suceava", a precizat Nenişcu, conform Agerpres.


În acest caz, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de omor calificat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4467 secunde