Elena Băsescu, mamă pentru a treia oară!

432
Elena Băsescu, mamă pentru a treia oară! - 16elenabasescu120180220083655-1528096877.jpg

Articole recomandate

UPDATE - Zi cu emoții în familia lui Traian Băsescu. Elena Băsescu, fiica cea mică a fostului președinte, a adus pe lume o fetiță, al treilea copil al ei, potrivit stiripesurse.ro.

xxx


Elena Băsescu și iubitul ei Cătălin Gheorghe, poreclit "Tomată", formează un cuplu de anul trecut, iar astăzi va veni pe lume o fetiță, primul lor copil.

Deși nu a vrut să dea niciun detaliu despre naștere, cel care a dat-o de gol a fost tocmai Traian Băsescu. Invitat săptămâna trecută la România TV, fostul președinte a dezvăluit când va avea loc operația, dar nu și ce nume va purta fetița.

"Se pare că pe data de 4 iunie pentru că aia mică nu a venit încă în poziție să iasă, nu vrea...Ceilalți doi au venit prematur, și Traian și Sofia. Asta mică, a treia, este hotărâtă să stea până în ultima zi. Numele nu vi-l spun", a declarat Traian Băsescu.

Elena Băsescu, în vârstă de 37 de ani, mai are doi copii din căsătoria cu Bogdan Ionescu, Sofia și Traian. Mariajul Elenei Băsescu cu Bogdan Ionescu, Syda, s-a terminat în septembrie 2016, după patru ani de căsătorie.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 13 August 2014
Stire din Politică-Administrație : Elena Băsescu, "atac" la Elena Udrea
Pagina a fost generata in 0.3515 secunde