Elena Băsescu vrea să revină în politică

200
1
Elena Băsescu vrea să revină în politică - elenabasescuvreasarevina-1439215126.jpg

Articole de la același autor

Elena Băsescu, mezina fostului pre-ședinte Traian Băsescu, spune că a luat doar o pauză pentru a se ocupa de ce este mai important în viață: aducerea copiilor pe lume și creșterea lor.

Într-un interviu acordat unei publicații centrale, EBA lasă de înțeles că ar putea candida la parlamentare, anul viitor: "Am deja în gând o mulțime de idei pentru proiecte legislative pe zona de protecție socială și de încurajare a natalității. Sunt lucruri mici, pe care le observ acum zi de zi, și pe care cred că aș putea să le îmbunătățesc", spune ea.

Elena Băsescu a fost europarlamentar independent din 2009 până în 2014. 

Comentează știrea

Roxana
12 august 2015
Oferta de lucru!

-Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata globala. -Proiectul este lansat de curand si are mari perspective. -NU este necesara niciun fel de experienta! -Asiguram suport si logistica in desfasurarea activitatii. -Lucrati intr-un mediu placut, proactiv. -Principala atributie este mentinerea unei evidente a ofertelor prospectante si actualizate zilnic. -Oferim sanse reale de avansare in cariera! -Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal, cu posibilitatea unor bonusuri substantiale. -Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. -Programul de lucru este flexibil. -Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. -Sunt suficiente studiile medii. -Cerem cunostinte minime de operare pe internet, de lucru cu fisiere word si pdf si navigare online. -Solicitati acum mai multe detalii la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.321 secunde