Elena Băsescu a demisionat din PDL

163
1
Elena Băsescu a demisionat din PDL - elenabasescuademisionatdinpdl-1395676835.jpg

Articole recomandate

Elena Băsescu și-a anunțat, ieri, oficial demisia din PDL, după care a susținut o conferință de presă confirmând că s-a înscris în PMP. 
Fiica președintelui a spus că a strâns "cu ușurință" cele 100.000 de semnături necesare pentru a candida ca independent la europar-lamentare, dar a precizat că nu va candida.
"Deși am numărul de semnături, nu voi candida, pentru că nu doresc să iau unul, două sau trei procente din scorul PMP. Doresc ca acest proiect lansat de tatăl meu să reu-șească să dea, în 2016, premierul", a spus Elena Băsescu.
"Poziționarea mea pe un loc eligibil m-ar dezonora", a mai adăugat ea, precizând că ar fi doar un "troc imoral", ea referindu-se la faptul că PMP îi rezervase locul 2 pe lista de candidați la PE.
"Îmi exprim speranța ca toți cei care mi-au oferit semnăturile să dea voturile PMP și nu altor partide, mai ales PDL care pe poziții eligibile are persoane care au trecut mult de vârsta pensionării", a mai spus Elena Băsescu.




Comentează știrea

DODO
25 martie 2014
eba

Cred ca-ai gresit,trebuia sa demisionezi din viata politica! Nu le ai cu astea! Te-ai facut destul de rahat! Nu-i suficient sa vrea taticu',trebuie sa si poti scoate macar o fraza coerenta.Mutati-va toti laPMP ca sa-l terminati mai repede.Citi credeti ca mai fac galerie cu Base? Sinteti niste avortoni politici.

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 30 Noiembrie 2013
Stire din Monden : Elena Băsescu își botează fiica, astăzi
Pagina a fost generata in 1.4705 secunde