ELEV CONSTĂNȚEAN, ARESTAT pentru că și-a șantajat colegii

410
ELEV CONSTĂNȚEAN, ARESTAT pentru că și-a șantajat colegii - arest-1512754342.jpg

Articole recomandate

Un elev de 17 ani de la un liceu din Constanța a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Este acuzat că în ultimele săptămâni a amenințat și șantajat trei colegi de clasă: le cerea bani pentru a nu-i agresa.



Potrivit polițiștilor, elevul în vârstă de 17 ani de la Liceul Tehnologic "Dimitrie Leonida" din Constanța este cercetat pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, șantaj și amenințare.

Anchetatorii au stabilit că în zilele de 22 noiembrie, 29 noiembrie și 5 decembrie, elevul a comis faptele asupra a trei colegi de clasă.

El îi amenința pe aceștia cu acte de violență dacă nu îi dau diferite sume de bani, iar pe unul dintre ei chiar l-a lovit.

Victimele au sesizat poliția, iar oamenii legii au unit aceste fapte într-un singur dosar, ei stabilind și faptul că adolescentul respectiv este o fire conflictuală.

Elevul în vârstă de 17 de ani a fost inițial reținut pentru 24 de ore, iar joi seara Judecătoria Constanța a decis arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile. El a fost dus în arestul IPJ Constanța.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0128 secunde