Elevi constănțeni, în practică, la jandarmi

381
Elevi constănțeni,  în practică,  la jandarmi - eleviconstanteniinpractica-1547047697.jpg
14 elevi constănțeni din cadrul Școlilor Militare de Subofițeri Jandarmi "Petru Rareș" Fălticeni și "Grigore Alexandru Ghica" Drăgășani au început un stagiu de practică la Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța.

Până pe 10 mai 2019, aceștia se vor pregăti să devină jandarmi, alături de viitorii colegi din cadrul Jandarmeriei Constanța. Cei 14 elevi sunt în anul întâi de studiu, iar în perioada următoare vor desfășura un stagiu de pregătire constând în activități practice, în cadrul I.J.J. Constanța.

Pe parcursul a patru luni, aceștia vor fi îndrumați de jandarmi cu experiență, în cadrul unui program de tutelă profesională și vor participa efectiv la misiunile de ordine publică / pază și protecție instituțională, ce revin subunităților unde au fost repartizați.

"Scopul acestui stagiu de practică îl constituie aprofundarea cunoștințelor teoretice obținute în cursul anului de învățământ, perfecționarea deprinderilor practice referitoare la executarea misiunilor, precum și dezvoltarea capacității de a acționa alături de colegii lor, în cadrul dispozitivelor specifice", precizează reprezentanții I.J.J. Constanța.

La sfârșitul celor patru luni, elevii vor fi evaluați cu privire la întreaga activitate desfășurată împreună cu jandarmii constănțeni. Cei 14 tineri speră ca munca pe care o vor depune să fie una calitativă și eficientă, iar la absolvirea cursurilor își doresc să fie repartizați la Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.2187 secunde