"Elicopterul SMURD", noua metodă de înșelăciune prin telefon

295
1
O nouă metodă de înșelăciune a pus pe jar autoritățile. Asemenea metodei "Accidentul", tâlharii se folosesc de numele SMURD pentru a obține bani de la diferite persoane.

Victimele sunt anunțate telefonic că o rudă este rănită și este nevoie de bani pentru intervenția elicopterului SMURD la fața locului. Metoda de înșelăciune a fost mediatizată chiar de Departamentul pentru Situații de Urgență, pe adresa căruia au sosit mai multe sesizări în legătură cu astfel de înșelătorii.

"Atenție, să nu cădeți victima unor înșelătorii în care este implicat numele SMURD! Nu dați curs solicitărilor, în situația în care sunteți sunați și vi se spune că, în urma unui accident în care au fost implicate rude, este nevoie de intervenția elicpoterului SMURD, iar pentru această intervenție vi se cer bani. Facem precizarea că toate intervențiile SMURD sunt gratuite. Nici pacienții și nici medicii care solicită intervenția elicopterului SMURD nu trebuie să plătească pentru misiunile de salvare. Dacă sunteți victima unei astfel de înșelătorii, vă rugăm să anunțați autoritățile", este mesajul Departamentului pentru Situații de Urgență. 

Comentează știrea

kSaCJuEzGqtpIi
3 decembrie 2016
rmLHwZzXSgq

UBLuz7 gslesmssbsxk, [url=http://ytkyfokmvlex.com/]ytkyfokmvlex[/url], [link=http://frfnjjxpnawm.com/]frfnjjxpnawm[/link], http://xqncbhtgdbcy.com/

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3262 secunde