Era să moară de ziua lui, într-un accident de muncă

283
Un bărbat din Medgidia a ajuns, ieri dimineață, la spital, în urma unui accident de muncă.
Este vorba de Ion Moșescu, angajat ca tractorist la SC "Pheonix" SA Constanța, care a fost lovit, spun polițiștii, de un autoturism marca BMW, în timp ce încerca să lege tractorul de mașina unui coleg.
Se pare că bărbatul a întins frânghia și a ieșit din curtea firmei la care lucra în stradă, iar în acel moment a fost lovit de autoturismul BMW, care circula cu viteză. Ion Moșescu a fost trântit atât de puternic la pământ încât, în primă fază, polițiștii au fost anunțați că acesta ar fi murit.
Ajunși la fața locului, oamenii legii au constatat că bărbatul este în viață, el fiind transportat de urgență la Spitalul Clinic Județean Constanța, unde a rămas internat în Secția Ortopedie, cu diagnosticul fractură gambă picior drept.
Moșescu le-a declarat polițiștilor că nu îi vine a crede că este în viață, după spaima pe care a trăit-o. Culmea, ieri era și ziua lui de naștere, tractoristul mulțumind lui Dumnezeu că nu i s-a întâmplat o nenorocire chiar în această zi.
Cercetările sunt continuate de către Poliția Port, Inspectoratul Teritorial de Muncă și Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța pentru a stabili condițiile exacte în care s-a petrecut accidentul, precum și gradul de vinovăție al șoferului ce se afla la volanul BMW-ului. Acesta a declarat anchetatorilor că Ion Moșescu i-a apărut brusc în față și nu a avut timp să evite accidentul.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1985 secunde