Escroc din Constanța prins în flagrant de polițiști, în timp ce lua bani de la o victimă

257
Escroc din Constanța prins în flagrant de polițiști, în timp ce lua bani de la o victimă - escroc-1496076454.jpg
Patru bărbați au fost suprinși în flagrant delict de polițiștii din Sibiu în timp ce încercau să înșele o persoană prin Metoda "Accidentul". Aceștia ar fi solicitat 13.000 lei de la victimă. 


Membrii grupării ar fi contactat telefonic victima, la sfârșitul săptămânii trecute și, prin inducerea în eroare cu privire la implicarea unui membru al familiei într-un accident rutier, i-au solicitat acesteia 13.000 lei pentru a o "ajuta" să rezolve situația. 


Un alt bărbat s-a prezentat la ușa victimei pentru a ridica banii, moment în care polițiștii au intervenit și l-au surprins în flagrant delict.


Cei patru bărbați, cu vârsta cuprinsă între 29 și 46 de ani, din județele Sibiu, Constanța, București și Giurgiu, au fost reținuți pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la infracțiunea de înșelăciune.


Polițiștii continuă cercetările pentru documentarea activității ilicite în cauză. Pentru prevenirea unor astfel de situații, Poliția Română vă recomandă să manifestați prudență în cazul în care sunteți contactați telefonic și să nu dați curs solicitării de a trimite bani.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5231 secunde