Etnobotanicele, în "meniul" de primăvară

181
2
Etnobotanicele, în

Articole de la același autor

Jandarmii constănțeni au găsit alți trei tineri cu plicuri cu substanțe halucinogene asupra lor.


Un echipaj de jandarmerie care se afla în misiune de asigurare a ordinii și siguranței publice a observat ieri, în jurul orei 19.30, pe strada Avram Iancu, două persoane care-și confecționau țigări, folosind o substanță de culoare verde. La vederea militarilor acestea au început să se agite, au aruncat cele două plicuri și au vrut să se facă nevăzuți. Jandarmii i-au oprit însă. Sebai M., de 18 ani și Claudiu C., de 22 ani, ambii din Constanța, aveau în buzunarele de la pantaloni alte 11 plicuri cu fragmente vegetale de culoare verde.
O oră mai târziu, jandarmii l-au surprins pe strada Olteniei și pe Gheorghe B., de 21 ani, care avea asupra lui trei plicuri care conțineau fragmente vegetale de culoare galben-verzui și o cutiuță cu foițe pentru confecționat țigări. Cei trei au declarat că-și consumă substanța uscată sub formă de țigări etnobotanice.


Plicurile și obiectele găsite asupra lor vor fi predate Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, în vederea continuării cercetărilor.


Comentează știrea

wholesale hermes replica bags
9 mai 2014
wholesale hermes replica bags

hermes scarf monsieur et madame Stiri Eveniment : Etnobotanicele, în "meniul" de primăvară | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online wholesale hermes replica bags http://bybusklubben.dk/gallery/fake-vs-authentic-hermes-birkin-4517.html

replica hermes birkin black
10 mai 2014
replica hermes birkin black

hermes handbags tumblr Stiri Eveniment : Etnobotanicele, în "meniul" de primăvară | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online replica hermes birkin black http://www.pairivercorner.com/brand.html

Articole pe aceeași temă

Joi, 13 Februarie 2014
Stire din Eveniment : Prinși de jandarmi cu etnobotanice
Pagina a fost generata in 0.4878 secunde