Europol: "Am ajuns la performanța de a nu avea niciun echipaj rutier în intervalul 22.00-6.00, pe străzile din Constanța"

5336
Europol:

Articole de la același autor

Nemulțumiți de programul de lucru haotic polițiștii au hotărât să-și strige nemulțumirea în stradă! Astfel Sindicatul Europol Filiala Constanţa organizează o serie de proteste! Primul va avea loc luni, 27.11.2023, începând cu ora 9, în fața IPJ Constanța.

Într-o postare pe pagina oficială de Facebook, reprezentanţii Europol Constanţa atrag atenţia asupra lipsei de echipaje de poliţie, pe străzile din Constanţa:

"Managementul de la nivelul Poliției Mun Constanța face experimente pe spatele constănțenilor. După ce au refuzat schimbarea formei de organizare a programului de lucru în schimburi de 12 ore, măsură care asigura cel puțin 2 patrule în serviciu constant, vedem ca la forma de organizare în schimburi de 8 ore am ajuns la performanța de a nu avea niciun echipaj rutier în intervalul 22-06 pe străzile din Constanța în ultimele 2 nopți.

Explicația lor a fost cǎ 2 patrule sunt prea puține la 12 ore, dar e mai bine cu NICIO patrula la 8 ore. Asta înseamnă să ai gândire de “manager” în IPJ Constanța.

În altă ordine de idei, va așteptăm luni pe 27 nov, începând cu ora 09:30 la protestul organizat în fața IPJ Constanța și Prefectura Constanța. Protestăm pentru că nu mai acceptăm incompetența managerială și pentru că ne dorim creșterea siguranței în comunitate", susţine Europol Constanţa.





foto: Europol Constanţa Facebook


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.9121 secunde