Eveniment organizat de ISU „Dobrogea” pentru copii

278
Eveniment organizat de ISU „Dobrogea” pentru copii - activitati-isu-2-1719233043.jpg

Articole de la același autor

Zilele trecute, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dobrogea” a organizat o amplă acțiune de informare preventivă, învățare și distracție destinată copiilor din județul Constanța.


Astfel, specialiștii ISU au susținut ateliere interactive, unde au prezentat diverse scenarii de urgență și au explicat pașii esențiali pe care trebuie să îi urmeze cetățenii pentru a se proteja pe ei înșiși și pe cei dragi. De asemenea, au fost organizate demonstrații practice de prim-ajutor și utilizare a extinctoarelor.


Participanții la eveniment au avut ocazia de a interacționa cu echipamentele utilizate de pompieri și salvatori, să urce în autospecialele ISU și să afle direct de la profesioniști cum funcționează acestea.


În același timp, au fost organizate activități speciale pentru copii, precum spectacole de magie și concursuri, cu scopul de a atrage un public cât mai divers și de a face informațiile esențiale mai accesibile și ușor de reținut.


„Astfel de inițiative sunt esențiale pentru dezvoltarea unei culturi a siguranței și responsabilității în rândul tinerilor”, au susținut reprezentanții ISU.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6601 secunde