Explicația incredibilă pe care le-a dat-o un şofer beat polițiștilor, după ce s-a răsturnat cu mașina

839
Explicația incredibilă pe care le-a dat-o un şofer beat polițiștilor, după ce s-a răsturnat cu mașina - sofer-razie-1716273927.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii din Iași au rămas împietriți, după explicația pe care au primit-o din partea unui șofer beat, care s-a urcat la volan și s-a răsturnat cu mașina. De vină nu ar fi fost aburii alcoolului! Iată ce le-a spus oamenilor legii!


Polițiștii au ajuns la Podul Iloaiei, în locul în care s-a petrecut accidentul rutier. L-au găsit pe un șofer sub influența alcoolului, care care le-a spus o poveste demnă de filmele SF. Bărbatul era convins că nu alcoolul ar fi fost vinovat pentru accidentul pe care l-a produs, ci faptul că ar fi trecut printr-o perioadă dificilă.


Acesta a spus că în ultimele zile de dinainte de accident a văzut fantoma soacrei sale, care l-ar fi bântuit. Înainte de accident, bărbatul ar fi mers la o altă casă pe care o deține, unde ar fi muncit și ar fi băut alcool.


Din acest motiv, și-ar fi dorit să rămână acolo până a doua zi. Însă, s-a răzgândit când ar fi văzut fantoma soacrei sale în mai multe locuri. Nu a mai stat pe gânduri și s-a urcat imediat la volan.


”Inculpatul a precizat că are 71 de ani, o pensie de 2.000 de lei, că îi trebuie permisul de conducere şi că a văzut stafia soacrei sale în ultimele zile. Fiind audiat, inculpatul a recunoscut fapta reținută în sarcina sa, arătând că în ziua de 25.11.2021 s-a deplasat la volanul autoutilitarei marca Volkswagen la o altă casă a sa, unde a desfășurat activități gospodărești și consumat, în jurul orei 15:00, aproximativ 100 ml de țuică, iar în jurul orei 18:00, 50 ml de țuică. Inițial, dorea să rămână peste noapte în casa respectivă, însă fiindu-i teamă de imaginea soacrei sale, care decedase în urmă cu aproximativ o lună în acea casă, inculpatul s-a hotărât să se întoarcă la locuința din ală localitate, în acest sens urcându-se la volanul autoutilitarei și conducând pe DJ282D, spre orașul Podu Iloaiei”, au transmis oamenii legii, conform spynews.ro


”Inculpatul declară că s-a hotărât să oprească pentru a efectua cumpărături, a efectuat virajul dreapta, intrând pe str. Brătuleni, iar după aproximativ 100 m, primind flash-uri de la un alt autoturism, a tras dreapta pentru a-i face loc, însă a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat în șanț. Fiind panicat, inculpatul a sunat singur la numărul de urgență 112, anunțând evenimentul rutier”, au mai transmis oamenii legii, conform sursei citate.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3536 secunde