Trei persoane, aduse în țară pentru a-și ispăși pedepsele! Oficial de la Poliție, despre cei trei indivizi

239
Trei persoane, aduse în țară pentru a-și ispăși pedepsele! Oficial de la Poliție, despre cei trei indivizi - politia-1716031073.jpg

Articole de la același autor

La data de 17 mai 2024, Poliția Română a adus în țară 3 persoane, ce aveau emise pe numele lor mandate de executare a unor pedepse privative de libertate sau mandate de arestare preventivă.

Astfel, un bărbat, de 33 de ani, domiciliat în Brașov, urmărit internațional pentru săvârșirea infracțiunii de lovirea sau alte violențe, a fost escortat din Germania, fiind condamnat de Judecătoria Brașov la 2 ani și 1.322 de zile de închisoare.


Totodată, a fost adus un bărbat, de 45 de ani, din Dâmbovița, urmărit internațional, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. Acesta a fost adus din Italia, având emis de către Judecătoria Pitești, pe numele lui, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 3 ani.

La aceeași dată, a fost adus un bărbat, de 23 de ani, din Gorj, urmărit internațional pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Acesta a fost adus din Italia, având emis de către Judecătoria Baia de Arama, pe numele lui, un mandat de arestare preventivă.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4548 secunde