Explozie Călărași / Gabriel Oprea: Vineri seară se va decide dacă poate fi reluată alimentarea cu gaze

163
Explozie Călărași / Gabriel Oprea: Vineri seară se va decide dacă poate fi reluată alimentarea cu gaze - oprea-1388075401.jpg

Articole recomandate

Aflat la Călărași pentru a face o anchetă în urma exploziei produsă, miercuri seară, Gabriel Oprea a declarat, joi, că în urma unei expertize se va decide dacă poate fi reluată alimentarea cu gaze, transmite B1.ro.
"În urma evaluărilor efectuate la fața locului, am luat mai multe măsuri: desemnarea de urgență a unui expert pe linia de inspecții pentru a afla dacă blocul cade sau nu. Din punct de vedere operațional, nu prezintă pericol să cadă", a afirmat Oprea.
"De asemenea,o măsură a fost implicarea de urgență a specialiștilor de la Distrigaz. Vineri după-amiază se va decide dacă poate fi reluată alimentarea cu gaze și curent electric", a precizat el.
"E o anchetă penală în curs. Rezultatele anchetei contează și pentru despăgubirile civile. În urma expertizei, primăria, președinția Consiliului Județean și Guvernul vor sprijini oamenii care au avut această tragedie", a mai spus vicepremierul.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6886 secunde