Explozie la o conductă de petrol. Mai multe case au fost afectate de deflagrație

81
Explozie la o conductă de petrol. Mai multe case au fost afectate de deflagrație - pompieri-1383933126.jpg
Mai multe explozii s-au produs, astăzi, la o conductă de țiței din comuna băcăuană Urechești, reprezentanții ISU spunând că deflagrațiile au avut loc în trei sate, în timpul unor lucrări la conductă, și au fost afectate 11 case, fără a fi înregistrate victime, transmite digi24.ro.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bacău, Andrei Grecu, a declarat că exploziile au avut loc în timpul unor lucrări de pompare a presiunii pe o conductă magistrală de țiței.

Potrivit acestuia, conducta subterană de țiței a cedat în mai multe zone și au avut loc mai multe explozii, simultan, pe teritoriul a trei sate din comuna Urechești - Slobozia, Cornițel și Urechești.

Reprezentantul ISU a precizat că în urma exploziei nu s-au înregistrat victime.

La rândul său, viceprimarul comunei Urechești, Vasile Dumbrăveanu, a declarat că în urma exploziei au fost afectate 11 case, una dintre ele fiind avariată în proporție de 50 - 60 la sută.

Viceprimarul a spus că în prezent se așteaptă sosirea unei comisii de la Bacău, care să facă o evaluare a pagubelor produse în urma exploziei, urmând ca proprietarii locuințelor să fie despăgubiți de către firma căreia îi aparține conducta.

Conform sursei citate, la ora actuală nu mai există pericol de explozie, conducta fiind distrusă în totalitate.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4158 secunde