EXPLOZIE într-un bloc! Etajul 1 s-a prăbuşit, o femeie a murit. Din ce cauză s-a produs tragedia

240
EXPLOZIE într-un bloc! Etajul 1 s-a prăbuşit, o femeie a murit. Din ce cauză s-a produs tragedia - pompieri-explozie-1713429523.jpg

Articole de la același autor

Acumularea de gaze este posibila cauză a exploziei produse miercuri seara la un bloc din Craiova, în urma căreia o persoană a murit și trei au fost duse la spital.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dolj anunță că azi au fost reluate acțiunile de căutare și de îndepărtare a elementelor de construcție.

"În acest moment s-a reluat misiunea de căutare - salvare și îndepărtare a elementelor de construcție. Presupunem că a fost o acumulare de gaze și s-a produs o explozie neurmată de incendiu. Cercetările sunt în curs de desfășurare, implicându-se toate organele abilitate", a transmis ISU Dolj.

Explozia a avut loc miercuri seara la un bloc cu un etaj din Craiova. În urma evenimentului, etajul întâi s-a prăbușit parțial.

În urma deflagrației, patru persoane au fost afectate, dintre care o persoană găsită în stare de inconștiență, căreia i s-au aplicat manevre de resuscitare, dar care a fost declarată decedată. Femeia care şi-a pierdut viaţa locuia la etajul 1, deasupra garsonierei în care s-a produs explozia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4913 secunde