Factorii poștali au fost învățați de polițiști cum să se apere de tâlhari

1151
Factorii poștali au fost învățați de polițiști cum să se apere de tâlhari - 8abde6212f0d44c1ec9308228ec27be3.jpg
Inspectoratul de Poliție Județean Constanța, prin Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității și Serviciul de Ordine Publică, în colaborare cu Compania Națională Poșta Română, filiala Constanța, organizează, până la sfârșitul lunii iunie, întâlniri cu factorii poștali, atât din mediul urban, cât și rural în scopul formulării de recomandări privind măsurile de autoprotecție pe care aceștia trebuie să le adopte pentru a nu deveni victime ale infractorilor.
Astfel, sâmbătă, la sediul Companiei Naționale Poșta Română din Constanța au fost organizate întâlniri cu factorii poștali care își desfășoară activitatea în municipiul Constanța.
Cele trei serii de poștași au fost informate și atenționate de către polițiști cu privire la necesitatea adoptării unui comportament prudent în timpul executării serviciului, oferindu-li-se recomandări privind portul genții de serviciu, deplasarea pe traseu, manipularea și distribuirea valorilor. De asemenea, factorii poștali au fost invitați să prezinte problemele și dificultățile pe care le întâmpină în exercitarea atribuțiilor de serviciu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2559 secunde