Familia Băsescu se află la Suceava, pentru funeraliile soacrei președintelui

356
Familia Băsescu se află la Suceava, pentru funeraliile soacrei președintelui - maria65364000-1333201415.jpg
Familia prezidențială a ajuns sâmbătă la Suceava, cu un elicopter, urmând să participe, duminică, la înmormântarea soacrei șefului statului, Aurora Andrușca.

Familia Băsescu a ajuns în jurul orei 12 la Capela "Eternitatea" din cartierul sucevean Burdujeni, cartier unde a trăit Aurora Andrușca. Atmosfera a fost una deosebit de tristă, iar fiica cea mică a președintelui, Elena Băsescu, a plâns foarte tare și a trebuit să fie sprijită. Ea era nepoata favorită a bunicii sale.

După sosirea familiei îndoliate a fost adus și corpul decedatei, cu o mașină de la Pompe Funebre.

Toată familia s-a strâns atunci în jurul președintelui, s-au îmbrățișat și și-au plâns împreună durerea. Sâmbătă, la ora 16, a avut loc o slujbă specială în memoria Aurorei Andrușca, oficiată de Pimen, Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților.

Înmormântarea va avea loc duminică.

"Va fi o slujbă specială de ultimul drum. A fost o femeie extraordinară. Dacă ar fi toate femeile astea din Moldova așa, ar fi multă moralitate. Familia președintelui este foarte afectată pentru că era o femeie cu îngăduință, răbdare, înțelepciune și cu credință. Frumusețea omului pornește din suflet. Domnul președinte m-a întrebat ce se servește", a declarat, pentru RTV.net, preotul care se ocupă de slujbă specială pregătită în memoria Aurorei Andrușca.

Soacra președintelui a încetat din viață vineri după-amiază.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 31 Martie 2012
Stire din Eveniment : Hoți prinși în flagrant la Murfatlar
Sâmbătă, 31 Martie 2012
Stire din Eveniment : Infotrafic: Strat de zăpadă pe DN1
Sâmbătă, 31 Martie 2012
Stire din Eveniment : Scandal monstru, la Mangalia
Pagina a fost generata in 1.4207 secunde