Șeful Biroului Investigații Criminale din Poliția Eforie, cercetat pentru fugă de la locul accidentului

636
1
Șeful Biroului Investigații Criminale din Poliția Eforie, cercetat pentru fugă de la locul accidentului - accident3650x400-1333202090.jpg
Șeful Biroului Investigații Criminale din Poliția Eforie, comisarul Dragoș Radu, este cercetat în lipsă pentru fugă de la locul accidentului și sustragere de la prelevarea de probe biologice.



Surse din cadrul Poliției Constanța au declarat pentru Evenimentul Zilei că ofițerul, aflat în stare de ebritate, a intrat, vineri seară, cu mașina în rondul sensului giratoriu din comuna Tuzla. Din fericire nu au existat victime, comisarul avariiindu-și doar mașina.

La poliție însă, după cercetări amănunțite, cei doi au recunoscut că nu ei au provocat accidentul, iar cercetările au fost preluate de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalului Constanța.

În momentul de față, comisarul șef este de negăsit, dar conducerea Poliției Județene spune că trebuie să se prezinte luni serviciu, urmând să fie cercetat pentru fugă de la locul faptei și sustragere de la prelevare de probe biologice.

Surse din poliție au mai declarat că polițistul va fi prezentat comisiei de disciplină, cel mai probabil riscând să fie dat afară din poliție.

Comentează știrea

ratat
1 aprilie 2012
politia de azi

un parvenit in politie ,ce spun cei care l-au promovat in defavoarea celor care s-au pregatit pentru meseria de politist dar nu le-au organizat mese si spaga ?un contrabandist si un hot ordinar dar promovat...!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 31 Martie 2012
Stire din Eveniment : Hoți prinși în flagrant la Murfatlar
Sâmbătă, 31 Martie 2012
Stire din Eveniment : Infotrafic: Strat de zăpadă pe DN1
Sâmbătă, 31 Martie 2012
Stire din Eveniment : Scandal monstru, la Mangalia
Pagina a fost generata in 1.3831 secunde