Familia din Mangalia, trimisă în judecată pentru șantaj

164
Familia din Mangalia, trimisă în judecată pentru șantaj - newsimage17801032-1376917658.jpg

Articole de la același autor

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție Constanța au trimis în judecată o familie din Mangalia, soț și soție, sub acuzația de șantaj.
Potrivit rechizitoriului întocmit, Ștefan Ion Juncănaru, administrator al SC IZOL-JUST SRL, a lovit și amenințat o persoană, administrator al unei firme, cu scopul de a o determină să achite un credit bancar în valoare de 28.000 de euro, obținut în urma încheierii unui contract cu inculpatul. Astfel, în contractul respectiv inculpatul participa în calitate de garant cu imobilul său. 




De asemenea, în perioada ianuarie - august 2013, soția sa, Cristina Daniela Juncănaru, l-a însoțit în mai multe rânduri când a amenințat partea vătămată. "I-a dat sfaturi pentru a evita tragerea la răspundere penală și a exercitat ea însăși presiuni asupra părții vătămate și asupra membrilor familiei", se arată în comunicatul procurorilor DNA. 


Soțul, Ștefan Ion Juncănaru, a fost arestat preventiv, în vreme ce soția lui este cercetată în libertate. În apărarea lui, bărbatul a mărturisit că a recurs la acest gest căci este în pericol să-și piardă casa pentru că cel căruia i-a fost garant nu își plătește ratele la bancă. Dosarul a fost înaintat spre judecare la Judecătoria Mangalia. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3973 secunde