Primarul Cristian Radu aduce investitori din Israel la Mangalia

200

Articole de la același autor

Consilierii locali din municipiul Mangalia au aprobat, în cadrul ultimei ședințe ordinare, mai multe proiecte de hotărâre de interes pentru administrația publică locală. 

Unul dintre aceste proiecte se referă la modificarea și completarea Regulamentului de gestionare a populației canine din municipiul Mangalia. Potrivit noilor reglementări, pentru câinii care au fost încredințați anterior, în baza declarației angajament, ridicați de pe domeniul public de către echipajul specializat, taxa de revendicare în valoare de 212,54 lei va fi dublată la a doua și următoarele revendicări. Alte proiecte de hotărâre adoptate de CL Mangalia au vizat modificarea și completarea Regulamentului de Organizare și Funcționare a Serviciului Public de Asistență Socială, dar și un Regulament de Organizare și Funcționare a Serviciului Public ADPP. 

În aceeași ședință, consilierii locali au adoptat un alt proiect privind completarea H.C.L. nr. 68/26.10.2012, care se referă la acordarea unor ajutoare de urgență-tichete sociale. Conform documentului, tichetele sociale se vor acorda tuturor celor care îndeplinesc condițiile prevăzute de hotărâre, în urma unei verificări minuțioase a dosarelor depuse. 

De asemenea, consilierii locali au votat pentru o rectificare a bugetului de venituri și cheltuieli pentru anul în curs, în sensul că s-a aprobat o suplimentare bugetară pentru sectorul de Învățământ, Asistență Socială, Cultură și Recreere ce însumează o valoare de peste un milion de lei. Prezent la ședința Consiliului Local, primarul Cristian Radu a informat consilierii locali despre rezultatele vizitei oficiale în Israel și posibilitatea derulării unor investiții a oamenilor de afaceri din această țară, în zona Mangaliei. Totodată, Cristian Radu a mai precizat că ajutorul de 3.000 de lei acordat de municipalitate elevului Alin Neagu, care s-a întors din SUA unde a reprezentat România cu succes la UNESCO a fost un pas important în recunoașterea performanțelor copiilor merituoși ai orașului. "Banii Primăriei trebuie să se ducă în astfel de direcții și felicit consilierii locali că au susținut acest proiect", a spus edilul Cristian Radu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4951 secunde