Fără precedent! Polițiștii, pregătiți să intre în grevă. "Puneți cheia pe posturi, gândiți-vă la familii"

107800
24
Fără precedent! Polițiștii, pregătiți să intre în grevă.
Polițiștii au ajuns la capătul răbdării și se pregătesc de o acțiune fără precedent, aceea de a intra în grevă și a nu mai lucra. 


Nemulțumirile oamenilor legii vin pe fondul mai multor promisiuni nerespectate în urma negocierilor, astfel că polițiștii au aflat că vor beneficia de cea mai mică creștere salarială. 


"Având în vedere colosala creștere cu 5% acordată polițiștilor, care nu poate fi denumită decât o glumă proastă, propun o mobilizare la nivel național de stopare a activității pentru o anumită perioadă, însă cu intervenția la apelurile de urgență 112 și respectarea totodată a rigorilor legale", declară nemulțumit Claudiu, polițist. 


Salariile de funcție ale polițiștilor se majorează cu doar 5%, la data de 1 iulie 2016, spre deosebire de soldele de funcție ale personalului militar care vor crește cu 20%. 


"Sincer ne merităm soarta! Suntem polițiști doar la obligații! La drepturi de ce nu suntem? Ajungem să ne complacem și în situația asta de 5%? Protest în stradă? O să părem niște bufoni de la circ. Soluția este ca toți polițiștii să pună cheia pe posturi, să nu țină cont un minut că vor înfunda pușcăria! Să se gândească fiecare doar la el, la familia lui de acasă, nu la ca vor fi trași la răspundere de șefi", mai afirmă un alt polițist, Adrian.




Comentează știrea

24 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 
Un milirar
10 aprilie 2017
De ce?

De ce nu sunteti corecti si sa recunoasteti ca aveti in conditii similare ( grad ,functie,vechime) cu cel putin 1000 lei fata de un militar? La voi nu are nimeni sub 2500 ,fara sa punem nirma de hrana,militarii djung la 2500 cu tot cu norma(nu mai discutam avantajele date de .....societate.Dragilor,aveti putina decenta ,se poate?

Un cetatean
10 aprilie 2017
sa fim seriosi

Acum intre un militar si un agent de politie e diferenta de la cer la pamant. In afara de unii militari care participa la misiuni ( care in afara de salariu care il primesc in tara mai iau un salariu pt misiune) unii cam taie frunza la caini si asta iti vorbesc din propia experienta. Si acum ce raspundere aveti voi si la ce interveniti ?

John Doe
10 aprilie 2017
@De ce

Stima si respect militarilor care apara Romania! Dar cei din teatrele de operatiuni mor ptr cine? Nu-i obliga nimeni sa moara in razboiul ptr suprematie al americanilor! Iar cei din tara merita salarii decente, in sa, raspundere mai mare au politistii!

dr akon
10 aprilie 2017
Militar vs politist

Nubuitati ca toți suntem parte a sistemului de apărare si ordine publică militari si politisti deopotriva.Fiecare profesie utila în aceeasi masura societatii are specificul ei părțile bune si cele rele.Politisti sunt in strada întâlnesc fel e si fel de specimene se supun unor riscuri tot timpul dar au salariile mai mari.Pe când militarii se pregatesc pentru ce nu isi doreste nimeni.Adică Război.De aceea merg cu teancul,trag cu tunul,arunca grenade,sar cu parasuta,piloteaza avioane,merg in teatre de operatii.Sa nu uităm ca suntem membri NATO datorită Armatei în principal.Cat despre diferenta intre unnagent de politie si un subofiter-in favoarea agentului-parerile vor fi impartite.Politistul dabexamen la gramatica V-III si o limba străină iar militarul matematică si fizica.Deci nu sunt diferente ca nu sunt la fel.Fiecare merita salarii decente pentru ca sunt oameni care apara Tara si ordinea de drept.

dr akon
10 aprilie 2017
Militar vs politist

Nu uitati ca toți suntem parte a sistemului de apărare si ordine publică militari si politisti deopotriva.Fiecare profesie utila în aceeasi masura societatii are specificul ei, părțile bune si cele rele.Politisti sunt in strada întâlnesc fel e si fel de specimene se supun unor riscuri tot timpul dar au salariile mai mari.Pe când militarii se pregatesc pentru ce nu isi doreste nimeni.Adică Război.De aceea merg cu tancul,trag cu tunul,arunca grenade,sar cu parasuta,piloteaza avioane,merg in teatre de operatii.Sa nu uităm ca suntem membri NATO datorită Armatei în principal.Cat despre diferenta intre un agent de politie si un subofiter-in favoarea agentului-parerile vor fi impartite.Politistul da examen la gramatica V-III si o limba străină iar militarul matematică si fizica plus o limba straina.Deci nu sunt diferente, ca nu sunt la fel.Fiecare merita salarii decente pentru ca sunt oameni care apara Tara si ordinea de drept.

vrajma
10 aprilie 2017
cearta aiurea

Au reusit de au starnit politistii impotriva militarilor, profesorii impotriva personalului medical etc.

George
10 aprilie 2017
Salarizare

Dacă e să comparăm salariile, trebuie să comparăm și specificul muncii, riscurile, competențele, responsabilitățile, studiile necesare, necesitatea si importanta serviciului, etc. E simplu: salariu corect pentru munca prestată! Pentru toată lumea! Dar se pare că în România nu se poate!

parerolog
10 aprilie 2017
stimabile...esti...dezinformat

Deja e o chestiune de lipsa de bun simt sa discutam despre asa-zise "avantaje" din partea "societatii" atata vreme cat politistii sunt "trofee" vanate non-stop de serviciile abilitate....In ce priveste raspunderea si sarcinile zilnice...diferentele sunt enorme...cu mare "+" pe in zona agentului de politie. Cat despre salarii sub 2500 lei fara norma...nu sunt...putine! Inainte de a posta e mai bine sa va informati! Categoric ambele categorii merita mariri intrucat au salarii de mizerie si fac "munci" intr-un sistem in care multi nu ar rezista!

parerolog
10 aprilie 2017
stimabile...esti...dezinformat

Deja e o chestiune de lipsa de bun simt sa discutam despre asa-zise "avantaje" din partea "societatii" atata vreme cat politistii sunt "trofee" vanate non-stop de serviciile abilitate....In ce priveste raspunderea si sarcinile zilnice...diferentele sunt enorme...cu mare "+" in zona agentului de politie. Cat despre salarii sub 2500 lei fara norma...nu sunt...putine! Inainte de a posta e mai bine sa va informati! Categoric ambele categorii merita mariri intrucat au salarii de mizerie si fac "munci" intr-un sistem in care multi nu ar rezista!

jojo
10 aprilie 2017
legea salarizarii

Voi realizati ca va bateti pentru resturile ramase pe fata de masa?

24 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3002 secunde