Fata care a lovit patru polițiști și trei agenți de pază, obligată să meargă la dezintoxicare

133
Fata care a lovit patru polițiști și trei agenți de pază, obligată să meargă la dezintoxicare - fataprintpolitistibataie2-1603206346.jpg

Articole recomandate

Magistrații Judecătoriei Constanța au dispus, marți, 20 octombrie, înlocuirea măsurii arestului preventiv cu cea a controlului judiciar în cazul tinerei care, la începutul lunii septembrie, a lovit opt persoane, dintre care patru polițiști și trei agenți de pază. Măsura controlului judiciar a fost dispusă pentru următoarele 60 de zile. Totodată, judecătorii i-au impus inculpatei să nu părăsească teritoriul României și să urmeze un tratament medical în scopul dezintoxicării. În cazul în care nu respectă impunerile controlului judiciar, fata riscă să se întoarcă în arest.

Reamintim că, în seara zilei de 11 septembrie, într-un local din zona Delfinariu a municipiului Constanța a izbucnit un scandal, între inculpată și alte două fete, dintre care una era iubita fostului iubit al suspectei. Potrivit anchetatorilor, inculpata identificată ca fiind Ionela Loredana I. a lovit-o pe adversara sa, după ce a lovit și cei trei agenți de pază care au intervenit. Comportamentul agresiv a continuat și față de polițiștii locali ajunși la fața locului, dar și la sediul Secției 4 Poliție, față de oamenii legii care au intervenit. Mai mult, în timp ce era imobilizată, tânăra striga către oamenii legii: „Mama mea este procuror! O să muriți!”. Totodată, se impune menționat că verificările efectuate au infirmat susținerile ei cum că ar fi fiica unui magistrat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9306 secunde