Unul dintre cei mai temuți lideri ai lumii interlope a fost arestat

263
Unul dintre cei mai temuți lideri ai lumii interlope a fost arestat - 1-1603207397.jpg
Unul dintre cei mai temuți lideri ai lumii interlope, supranumit „Împăratul”, a fost arestat preventiv de procurorii DIICOT. Cunoscut pentru cazierul stufos în materie de trafic de droguri, interlopul din vestul României se pregătea de o nouă lovitură. Voia să vândă droguri de mare risc în Capitală, potrivit Digi24.


Uţu Rohozneanu, cunoscut ca „Împăratul”, și alte două persoane au fost reținuți pentru 24 de ore, sub suspiciunea de trafic de droguri de mare risc, apoi arestați preventiv pentru 30 de zile.


Cei trei au efectuat tranzacții de droguri de mare risc, ce urmau a fi comercializate către consumatori de pe raza municipiului București.


Duminică, procurorii DIICOT și polițiști de la Crima Organizată au organizat un flagrant, după ce unul dintre cei 3 inculpați a vândut către ceilalți doi 2.479 de comprimate MDMA.


Pastilele au fost găsite în mașina „Împăratului”.


Numele lui Rohozneanu este legat și de un dosar de trafic de droguri în Spania. Alături de fratele său și de alți complici, ar fi încercat să vândă o cantitate mare de marijuana. Polițiștii români și spanioli au confiscat 355 de kilograme de marijuana.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.7176 secunde