Femeia care a ascuns 5.000 de lei în anus elimină banii în Penitenciarul Jilava

753
Femeia care a ascuns 5.000 de lei în anus elimină banii în Penitenciarul Jilava - cf38ad14d65e2e248e320e8f214a5f40.jpg

Articole de la același autor

O femeie din Constanța, care a tâlhărit un bătrân în tren, a găsit o metodă inedită pentru a nu fi prinsă cu prada. Violeta Florentina Anghel, de 35 de ani, din comuna Mihail Kogălniceanu, a ascuns cei 5.000 de lei în anus. Cu toate acestea, oamenii legii și-au dat seama unde sunt banii "plasați" și acum așteaptă să recupereze prejudiciul în totalitate. Mai exact, femeia a fost arestată și se află la Penitenciarul Jilava, unde elimină o parte din banii furați.
Tâlhăria a avut loc într-un tren, pe traseul Lehliu- Ciulnița. Violeta Florentina Anghel s-a împrietenit în compartiment cu un bătrân, de 80 de ani, care i-a destăinuit că se întoarce acasă după ce a fost să vândă o casă în altă localitate. Mai mult, pensionarul i-a povestit că deja a primit un avans de 5.000 de lei. Fără să stea prea mult pe gânduri, femeia i-a furat banii bătrânului. La rândul lui, acesta a sesizat polițiștii din tren. Inițial, în urma percheziției, oamenii legii nu au găsit nimic asupra femeii însă, la un moment dat, au văzut cum de sub rochie i-au căzut câteva bancnote. Polițiștii au reușit să ducă la bun sfârșit ancheta după o ecografie.
"În timp ce se îmbrăca i-au căzut din anus trei bancnote de 100 de lei și atunci ne-a pus pe gânduri. I-am întocmit ordonanță de efectuare a unei percheziții la spitalul orașului Lehliu-Gară și așa s-a aflat adevărul. Pe ecografie se observă clar un corp străin în zona rectului", a spus agentul șef principal, Viorel Spânu.
Violeta Florentina Anghel a primit mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 29 de zile.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 10 Noiembrie 2010
Stire din Eveniment : Și-a ucis nevasta, iar apoi i-a dat foc
Pagina a fost generata in 1.9481 secunde