Femeia peste care a căzut contabila care s-a aruncat de la etajul 5 a murit

370
Femeia peste care a căzut contabila care s-a aruncat de la etajul 5 a murit - yzi3ymq5ztg0zgq5njliodvln2rmotm5-1698311845.jpg

Articole de la același autor

Femeia de 60 de ani care circula pe trotuar, în Bucureşti, când a fost lovită de contabila care s-a aruncat de la etajul cinci a murit la Spitalul Universitar. Dosarul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.


Femeia de 60 de ani locuia chiar în blocul din care s-ar fi aruncat cealaltă femeie, în vârstă de 43 de ani. În urma incidentului, a fost internată în stare gravă, la terapie intensivă, la Spitalul Universitar, fiind operată, iar joi dimineață a încetat din viață.

Femeia de 43 de ani care s-a aruncat de la etaj este în stare stabilă, la Spitalul Floreasca.

Secţia 14 Poliţie a fost sesizată, miercuri dimineaţă, că o femeie s-a aruncat de la etajul al cincilea al unui bloc de pe bulevardul Unirii nr. 15. Ea a căzut peste o altă femeie care mergea pe stradă, ambele suferind leziuni, fiind în stare conştientă.

Surse judiciare au precizat că femeia care s-ar fi aruncat este angajată a unei firme care funcţionează la etajul 5. Ea este de profesie contabil, scrie stiri.tvr.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 2.1911 secunde